vineri, 9 martie 2012

O nouă metodă de înşelăciune

Iar am rămas fără grai căteva minute... Mă întrebaţi de ce? Fiindca am citit pe adevărul.es, că vrăjitoarele nu se opresc la înşelatul prin ziare, internet, ci vor să pornească o proprie televiziune, Wich TV. Cică, compania americană Roxo va investi în piaţa mass media din România, declară Marian Deaconu, directorul Roxo România. 

Sincer să fiu sunt curios cum va funcţiona acest post plin de escroace, fiindcă sunt sigur că o să fie mai aproape de stilul emisiunilor de acest gen de la OTV, decât să urmeze stilul ex. Ezo Tv (neavând emitere în lb. română).

Witch TV va fi distribuit de către Digi TV şi Dolce TV a mai declarat domnul Deaconu în decembrie 2011. M-am interesat la aceste canale şi am aflat, că Dolce TV nu transmite deloc aşa ceva, iar Digi TV are în grila tv numai în străinătate canalul Wich TV, fiindcă nu a dorit să se compromiteze cu aceste persoane, care urmau să fie în emisiune, dealtfel legea din România interzice difuzarea emisiunilor de acest gen. Slavă Domnului pot să zic, măcar aşa vor fi prostiţi mai puţini oameni cu necaz. 

Totuşi, nu înţeleg ce urmează acest domn Deaconu, fiindcă un om fără scrupule poate să pornească o emisiune de acest gen. Scriu asta pe baza conştiinţei mele, şi că nici un angajat al unei companii americane nu ar face asemenea declaraţii, dacă nu ar urma singurul interes de a face bani pe spinarea oamenilor necăjiţi. Iar acesta deja este o escrocherie la scară mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu